Renungan  manja dari  maria ozawa . tergoda tak??
Mau yer tak cun jer tengok, lagi-lagi bila dah pakai tudung....Tapi ni guna adobe photoshop jer. Bertuah la dia nak pakai tudung ni. 

Sesiapa rajin cari gambar dia, memang boleh buat hidung berdarah punya. jadi tahan-tahanlah erk. Sebenarnya gambar ni pun ambil kat google jer..

yang sexy tu banyak, yang bertudung je kurang. So jangan ditenung lama-lama. nanti sakit jantung..hahahaha

senaman yang aku bagi ni bukan main-main tau.real punya..apa yg penting korang kena amalkan selalu,baru berkesan.setakat sekali je tak dapat aku nak menolong.senaman yang aku nak share dengan korang untuk merengangkan seluruh otot dan urat pada keseluruhan tubuh.jika diamalkan selalu,mampu meningkatkan kesihatan tubuh badan. apa lagi amalkan selalu nya..sesuai diamalkn untuk kaum lelaki dan wanita.mantoppppp!!!nak lagi mantop beli minyak kelapa dara bioasli dari aku, untuk urut yang lain plak..hihi.baik punye..

untuk senaman penuh boleh download manual kat bawah

 
Ayat Seribu Dinar adalah ayat suci Al-Quran yang dipetik dari surah Al-Talaaq, dari ayat dua dan tiga. Diceritakan bahawa seorang saudagar telah membayar sebanyak seribu dinar untuk mendapat ayat ini yang dikatakan fadhilatnya ialah dapat menyelamatkan pembacanya dari malapetaka. Di dalam perjalanan pulang, kapal saudagar ini telah dipukul ombak dan beliau terus membaca ayat tersebut. Dengan izin Allah swt.hanya beliau seorang saja yang terselamat dari bencana itu.

Di antara khasiat dan fadhilat Ayat Seribu Dinar ini ialah:

1. Dibaca bila kita hendak bertawakkal terhadap sesuatu perkara
2. Menghilangkan keresahan bila dibaca di waktu resah
3. Dibaca ketika hendak menaiki kenderaan
4. Dan ketika dirasakan perlu

sesiapa yang masih lagi mencari mp3 surah ni,aku dah letakn kat sini..semestinya percuma.download sahaja
 Kenapa aku letak ayat Kursi kat blog aku..sebab ada yg menarik sangat tentang ayat ni.aku terbaca kisah yg orang sibuk menghantar dan baca kat facebook,..Mesti korang pernah terdengar "KENAPA XROGOL SAYA".....menarik kn..jadi inilah hasil nya yg aku dapat berikan..sesiapa yg nak mendengar boleh download sahaja di bawah ini.

SANDWICH tanpa sardin, tomato, timun dan salad diberi kepada murid adalah antara kelemahan dikesan Ketua Audit Negara dalam laporannya berhubung Rancangan Makanan Tambahan (RMT) di sekolah.

Laporan itu juga mendedahkan murid yang menyertai rancangan berkenaan turut diberikan mi segera dan bihun goreng kosong, serta tidak mematuhi menu ditetapkan Kementerian Pelajaran.(petikan Berita Harian 26/20/2010)

sedih la plak bl aku baca bab ni, patutlah xcukup inci budak2 skang ni..tp nak buat macam mana.sapa2 pernah dapat RMT kat sekolah  rendah angkat tangan???aku nak kira..hahahahaha..aku pernah jg. dapat RMT.aku dl pernah demand bab makan RMT ni kat sek..aku stop dpt RMT dari darjah 2 sampai 4..lama x?lama tu..sebab nye tender yg masak xbrp sedap..bl dah tukar tender baru, baru la aku g amik makan RMT.sebab sedap tu...sebelum ni aku nak mkn pun xmampu nak telan..budak2 la kata kan..makan jer nak memilih.free of caj..rugi tu kl mkn free tak abis..time aku xamik tu,jimat duit kerajaan..sbb aku pun xbazirkn makanan sebab xsedap..ok what???baik puyer....