Sunday, December 25, 2011

Yuna kini dekat dihati Peminat

Setelah YUNA  berjaya memenangi beberapa anugerah walaupun ada satu kena tarik dengan AIM. Yuna telah melakukan satu yang baru bersama Hotlink. Ada 2 acara penting bersama Maxis Hotlink khas untuk peminat yuna..


  campaign image

1st skali berikan nama single untuk lagu ini selepas dengar..Hadiah menarik tau..apa -apa pun kena klik dulu la kat sini..




campaign image

2nd plak.konsert hanya di rumah bersama Yuna. tak perlu lagi nak kena berjalan jauh tengok konsert Yuna.Tungu depan laptop jer..ada best tak??daftarkan nama anda di bawah ni...



Tuesday, December 20, 2011

Mug dgn tile printing services


Sudah seminggu aku tidak mengupdatekan blog ni. ada sedikit kekangan masa dan buat aktiviti baru. Ada satu pengumuman di sini,aku telah mula membuat bisnes tempahan mug dan tile yg berprinting..nak print gambar korang kat mug pun boleh..tak de hal.harga pasti memuaskan...di sini ada beberapa contoh mug dan tile yg telah diminta oleh customer aku sendiri..


 

 





















cara mulakan tempahan:

Pilihan Mug : seperti yg tangkai biru...hanya tangkai yang berwarna
Ada merah / kuning/ hitam/ hijau / biru / pink

utk Tile ada saiz : 11cm x 11cm

DESIGN N EMEL TO ns_din007@yahoo.com 
sms 012-9238949 nasarudin miskon

harga PROMOSI cuti sekolah semua RM30 siap pos...

Wednesday, December 14, 2011

Semak result PMR 2011 Melalui SMS dan Online

bulan 12 dah nak abis ni,tak lama lagi result PMR akan diumumkan. Tarikh-tarikh yang diwar-warkan melalui sumber yamg dipercayai selalunya akan jatuh pada tarikh 23/12/2011 atau 24/12/2011.bErgantung pada budi bicara kementerian pendidikan Malaysia.

Sebelum tarikh result sebenar diumumkan, abang yang dah dewasa ni memberi nasihat jangan bersedih kalau result tu tak berapa cemerlang. Sebab untuk menjadi orang yang berjaya anda perlu mengalami kegagalan.

lagi satu tips, jika adik-adik rasa malas nak pergi tengok slip result depan kawan-kawan adik boleh gunakan kaedah di bawah.Jimat minyak dan tenaga.kala menangis pun kat rumah jer..hihihi.tak da sapa yang nampak.

Bagi yang ingin menyemak keputusan PMR 2011 melalui SMS. Ikuti cara² yang tertera dibawah;

Taip PMR ANGKA GILIRAN dan hantarkan ke 15888
Contoh : PMR PK030L074

Monday, December 12, 2011

Arnab yang comel

Bila aku tgk kat kedai pet shop ni....teringin nak bela arnab.comel-comel..sanggup tak nak makan daging binatang yg comel ni. ni ada la berapa keping gambar yang aku sempat ambil.comel tak???




Tapi kalau main bela jer susah lah, kena ada panduan bela arnab yang betul.nasib baik ada panduan PERCUMA dari laman web ni.Mungkin anda memerlukannya juga..jom share it.klik like!!!!


Wednesday, December 7, 2011


Tuesday, December 6, 2011

Pendaftaran MUET 2012

kalender MUET untuk tahun 2012 telah dikeluarkan. Sesiapa yang ingin melihat dengan lebih lanjut boleh klik laman web rasmi di bawah

 http://www.mpm.edu.my/

Maklumlah, peperiksaan MUET ini mungkin salah satu perkara yang terpenting di dalam hidup anda. Ianya akan menentukan sama ada anda akan berjaya untuk menyambung pelajaran ke IPT atau tidak?, atau ia juga akan menjadi tanda penentu bahawa sama ada anda layak atau tidak untuk dinaikkan pangkat di tempat kerja anda.


Ayat jiwang hari ni

Mesti ada yang nak gunakan ayat ni letak di wall facebook,tak pun laman sosial yang lain..nak try ok jer..janji si dia terharu...




saya minat kat awak. hari-hari saya rasa nak tengok profil awak
 
Tiap kali saye on , wall pertama saye bukak adlah wall awak . awak tau ?
 
Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
 
Awak comel sangat . sehari tak dapat tengok . rindu tau~~
 
Awk Nampak Je Muke Sy Ganaz,Tapi Dlm Aty ada taman~~
 
Saye terima awak seadanye , saye harap awak pown sme .


CiNta SaYa HaNya uNTuk aWak, iNi JaNji SaYa~

 
Cintailah aku sepenuh hati~~


Yang benar,

Perindu dirimu



ada style tak????

Monday, December 5, 2011



Thursday, December 1, 2011

Amy Search tidak masuk Campur



Amy Search mengakui tindakan nabila huda mengggunakan laman sosial sebagai tempat melepaskan geram terhadap bekas suaminya dalah salah dan tidak kena tempat.Keadaan ini tambah menyukarkan kerana melibatkan keluarga mertua nabila.

hal-hal peribadi sepatutnya di bawa berbincang oleh kedua-dua pihak.Ini seumpama "membuka pekung di dada." Sedih mendengar kes-kes cerai ni.lagi-lagi melibatkan artis kahwin berbelanja besar,tapi akhirnya musnah dalam masa yang singkat.Tidak berbaloi rasanya.

Kisah nabila huda semakin sensasi dengan gambar-gambarnya yang 'panas'.Ibarat menunjukkan belang selepas berkahwin..aku mengharapkan artis-artis yang baru berkahwin kekalkan keharmonian perkahwinana,kerana anda dekat di mata masyarakat berbanding wakil rakyat.


Kak Ogy mahu Saman Johan...


 

Apa kes sebenarya yg menyebabkan kak Ogy mengambil nekad menyaman pelawak Johan. Kisah ini bermula dari Anugerah Festival Filem Malaysia ke-24 (FFM24) pada 20 November lalu. Ada beberapa bahan jenaka yang dilakukan oleh Johan menyentuh hal yang tidak sepatutnya.Ini menyebabkan kak Ogy naik berang dengan kelakuan johan.

Bak kata orang " terlajak perahu boleh diundur,terlajak kata padah jawabnya" Buat masa ini tiada komen dari pihak Johan.Mungkin ada statement yang akan diberi dalam Melodi TV3..terjah

Ekzema sudah ada penawarnya

SALAH satu masalah penjagaan anak yang sering dihadapi kebanyakan ibu bapa adalah menguruskan bayi yang menghidap ekzema. Ekzema kanak-kanak atau lebih dikenali ekzema atopik bukan lagi asing di kalangan masyarakat hari ini. 

Dianggarkan satu daripada lapan bayi menghidap ekzema dan jumlah ini semakin bertambah setiap tahun. Malah, pakar dermatologi menyifatkan ekzema penyakit negara perindustrian kerana kadar kelazimannya yang kian meningkat di negara maju.
Ekzema boleh terjadi pada semua peringkat usia, paling umum pada bayi dan biasanya akan hilang selepas bayi berusia tiga tahun. Namun ada juga yang mengalaminya seumur hidup. Kebanyakan penghidap ekzema sering mempunyai sejarah keluarga yang mempunyai masalah yang sama serta alahan lain seperti asma atau rhinitis.
Kini anda sudah jumpa laman web yang betul untuk merawat masalah ekzema. hanya minyak kelapa dara.Tiada ubata-ubatan lain..Buktinya,boleh lihat video testimoni ini:




Produk yang disyorkan untuk rawatan penyakit ini :

Minyak kelapa dara PURE  150 ml = RM50
Losyen minyak kelapa dara  = RM40
Kapsul Minyak kelapa dara + habbatus sauda = RM 50

Jika anda membeli pakej produk di atas diskaun RM20 akan diberikan..Harga sudah termasuk pos

Berminat utk tempahan sms 012-9238949 nasarudin miskon atau di fb: ns_din007@yahoo.com

Wednesday, November 30, 2011

Khasiat minyak Habbatus sauda


Habbatus Sauda membantu memperkuat metabolisma, pencernaan dan menurunkan tingkat kadar gula dalam darah. Tumbuh-tumbuhan ini juga berguna dalam pengubatan diabetes militus. Dalam masalah pencernaan, 

Habbatus Sauda membantu merangsang cairan hempedu dan mendorong sirkulasi (darah), memperbaiki pencernaan dan telah digunakan untuk melawan cacing dan parasit pada saluran usus. Habbatus Sauda merupakan jamu yang unggul yang memiliki banyak manfaat terutama bila untuk pemeliharaan sistem kekebalan yang kuat dan sehat. 

Habbatus Sauda ini pun sangat berguna untuk mereka yang menderita asma dan gangguan saluran pernafasan, sistem kekebalan yang lemah dan yang terlalu dirangsang, gangguan ginjal atau liver, gangguan pencernaan dan perut,lemak peredaran darah, alergi, demam dan jerawat.

 Jika anda inginkan produk yg berasakan habbatus sauda boleh mulakan tempahan di sini..Produk yang ditawarkan adalah seperti berikut:


Minyak habbatus sauda - 60ml - RM60 termasuk pos

http://www.bio-asli.com/images/a-sauda2010.jpg

sms 012-9238949 nasarudin miskon untuk tempahan dan pembelian

RAWATAN RAMBUT

Apa yang dilakukan minyak kelapa dara terhadap kulit boleh juga dilakukan untuk rambut. Minyak kelapa dara boleh digunakan sebagai kondisioner  rambut yang baik. 

Pakar kecantikan telah mengenal minyak kelapa dara dan mereka memperakui bahawa minyak kelapa dara ini dapat memberikan kesan efektifnya seperti kondisioner rambut di salun perawatan yang bernilai diantara RM 40 hingga RM 50. 

Sedangkan dengan minyak kelapa dara ia boleh dilakukan dirumah dengan kos yang terlalu murah. Manfaat lain dalam menggunakan minyak kelapa sebagai kondisioner rambut adalah kerana ia akan membantu mengendalikan kelemumur.


Kini dengan tonik rambut yang berasaskan minyak kelapa dara  telah dihasilkan. Berminat untuk tempahan dan penghantaran boleh sms 012-9238949 nasarudin miskon. harga untuk setiap botol RM40 termasuk pos sabah dan sarawak.

Tuesday, November 29, 2011

****YEAR END SALE 2011 PRODUK SUAMI ISTERI***

Beli 3 produk PILIHAN dengan jumlah harga RM150 termasuk pos 

Boleh pilih yg mana suka,asalkan 3 unit produk... 

1 - Krim besar - harga RM70 


2 - losyen 3 lines (losyen urut) - harga RM 60 


3 - losyen brutal ( losyen tahan lama) - harga RM60 


4 - 6 botol mini losyen brutal - harga RM 70 


5 - kopi power - RM 60 .. 


utk tempahan sms 012-9238949  
akaun maybank - 162197326571 - nasarudin miskon..

*****YEAR END SALE 2011****

 Beli 3 produk dengan jumlah harga RM120 termasuk pos.. boleh pilih yg mana suka,asalkan 3 unit produk

1 - tonik rambut - harga RM40 


2 - minyak anti resdung - harga RM50 



3 - kapsul VCO + habatus sauda or VCO shj (80 biji) - RM50



.. sms 012-9238949 utk tempahan dan penghantaran.. 
maybank akaun - 162197326571 nasarudin miskon

Nazmi faiz di dekati Neelofa

Pergh...sejak muncul pemain paling muda dalam skuad olimpik..berita-berita hangat lagi sensasi mengenai nazmi mula menarik perhatian paparazi Malaysia..sumber gosip murai,com memberitahu ada beberapa orang yang terserempak mereka berdua keluar bersama.Tempat adalah dirahsiakan.




Nazmi Faiz Pula Dikaitkan Dengan Neelofa

Tapi itu hanyalah gosip semata-semata..kalau betul pun mesti ada jawapan klise..kami ni hanyalah adik angkat jer....nasib kau la nazmi..jangan salah pilih orang sudah..tahniah dapat jaringkan 1 gol cantik bertaraf dunia.

Tabik spring Ultras Malaya (UM)

 

Kemunculan kelab penyokong No.1 team Malaysia selayaknya khas untuk kelab UltrasMalaya..Setiap kali game bola sepak pasti mereka akan turun menyokong Malaysia. Itu yang seronoknya. menang kalah tetap ada yang bersama. yang pasti, kita perlukan ramai lagi penyokong setia untuk membantu semangat dan moral team malaysia seperti penyokong indon.Tapi biarlah beradab..Seronok bila tengok team Malaysia main ada penyokong yang setia datang ke stadium. Baru mereka semangat.kata pepatah melayu..BERSATU KITA TEGUH, BERCERAI KITA ROBOH..tanpa peminat siapalah Team Malaysia


Click Ad3