Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

Kenapa hantaran Semakin Tinggi??

Semakin lanjut usia aku ni,semakin cepat fikir hal-hal kahwin..maklumlah, orang tua nak merasa juga menimang cucu sendiri.ni angkat cucu anak orang tak de feel..nak main-main dengan cucu pun tak rasa lagi..nasib badan. tengah kumpul duit sekarang ni..tak banyak.sikit-sikit pun jadi la.asalkan terkumpul duit aku. Isu sekarang ni, bab-bab hantaran tak mau kalah beb..dari hujung kampung sampai hujung negeri 1 Malaysia ni. petik jer berapa,takdeh dah main RM 5000 ke bawah. nak kahwin stend by la dalam RM 20k...uuuuuuuuuuuuuu.memang terbaik.Sebab tu aku tak dapat usulkan hajat nak meminang kat umah bakal mak mentua..belum mampu lagi..apa la ang nak dibuat sampai hantaran dekat RM10 ribu ni...kenduri simple dah la.nak amik gambar lengkap segala kat kedai gambar pun ok.tak de la make up cair. Kalau dengan RM10 ribu berbaloi dengan kebahagiaan yang kita dapat memang best la..tapi kalau bawak dengan hutang sekali,memang letih la.bleh bikin panas jer nanti..semua nak diungkit.itu la ini la...B…

Dengan BLog hasil RM 1 juta..WOW!!!!!

Sememangnya dengan blog kita masih mampu  menjadi jutawan..waa.anda massih tidak percaya???boleh lihat berita harian muka depan hari ini..pastikan 23/1/2011..hari lain tak dapat lah. Nak dapatkan hasil RM1 juta kena ada 1 juta punya usaha..kalau setakat duduk menatap wajah sahaja,tak dapatlah korang nak rasa..aku kagum dengan blogger-blogger yang lain apabila berjaya meraih pendapatan yang begitu lumayan dengan blog. Tabik spring la dari aku. Dengan terpapar yer berita ni, terbukti apa sahaja boleh dijadikan pendapatan asalkan berusaha. kalau tak berusaha tak dapatlah nak rasa hasilnya...best punyer..


Rahsia Wanita

Tangan Kita mulakan dari tangan dahulu, fakta mengatakan tangan anggota paling sensitif, tapi sebelum tu sila pastikan tangan anda bersih dahulu sebelum memegang tangan dorang..nanti silap hari bulan pipi korang akan jadi sensitif selepas kena tamparan wanita.
Telinga Dicium, disentuh atau dihembus nafas kat part memang dorang mudah teransang. pergh..gerenti menggeletar jiwa dan raga dorang. nafas anda hendaklah berbau harum semerbak kasturi, baru romantik...hahahahah
Pinggang peluk pinggang wanita dengan penuh kelembutan dan kasih sayang..walaupun perut anda mengganggu ketika sesi berpeluk,abaikan..anggap sahaja sebagai penghubung kebahagiaan..baik punyer...
Kaki dan Tapak Kaki time bermanja-manja usap-usaplah kaki tu.timbulkan suasana yang lebih romantik.
Leher dan bahu Part yang paling best.sebab paling sensitif . kaum wanita suka disentuh di bahagian ini.syok dorang kata..nak test boleh..tanya kat isteri korang..
Paha Part Peha ni, dah makin hampir ke daerah  larangan wanita..huhuhu.memang…

Antara Laptop dengan Handphone,Mana Yang Anda REla Lepaskan??

apa yang anda akan pilih jika 2 gajet di atas tidak rela dimadukan???hahahah..menarik x?tidak pernah lagi aku dengar gajet ni akan berkata-kata rela dimadukan atau tidak.idea ini muncul ketika aku melihat banyak sangat laptop dengan handphone baru kat surat khabar.banyak cantik lagi banyak function..harga handphone pun dah sama dengan laptop...huhuhu...layan je la..pakai yang mana mampu setakat ni..