Skip to main content

Rahsia Wanita



Tangan
Kita mulakan dari tangan dahulu, fakta mengatakan tangan anggota paling sensitif, tapi sebelum tu sila pastikan tangan anda bersih dahulu sebelum memegang tangan dorang..nanti silap hari bulan pipi korang akan jadi sensitif selepas kena tamparan wanita.

Telinga
Dicium, disentuh atau dihembus nafas kat part memang dorang mudah teransang. pergh..gerenti menggeletar jiwa dan raga dorang. nafas anda hendaklah berbau harum semerbak kasturi, baru romantik...hahahahah

Pinggang
peluk pinggang wanita dengan penuh kelembutan dan kasih sayang..walaupun perut anda mengganggu ketika sesi berpeluk,abaikan..anggap sahaja sebagai penghubung kebahagiaan..baik punyer...

Kaki dan Tapak Kaki
time bermanja-manja usap-usaplah kaki tu.timbulkan suasana yang lebih romantik.

Leher dan bahu
Part yang paling best.sebab paling sensitif . kaum wanita suka disentuh di bahagian ini.syok dorang kata..nak test boleh..tanya kat isteri korang..

Paha
Part Peha ni, dah makin hampir ke daerah  larangan wanita..huhuhu.memang sensitif.ghairah pun ada juga.kl nak rasa sebelum kawen, usap peha korang sendiri dulu..praktis..hahaha..

Buah Dada
Ramas dengan lembut sambil menghisap..pasti bini makin sayang..

Bahagian Sulit
bahagian terbaik dari wanita....I follow...
Hati dan Perasaan
tak boleh lawan..mana tempat yang sensitif, ni lagi dasyat.boleh merajuk sehingga tahap infiniti..jadi kena jaga jugak..

.

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…