kepada anda yang baru kenal Sila Sahin,meh aku explain kat korang..dia wanita Islam pertama yang bergambar kat majalah playboy.jadi faham-faham je la,apa dah terjadi kat badan dia..so hot!!!!
tetapi itu bukan masalah playboy..masalah sekarang ni,mana nak letak muka dia lepas ni.kena bakar jap lagi dia ni...



apa alasan dia sebenarnya???
dia hanya ingin menunjukan kebebasan sebagai seorang wanita..

PR mana la yg ajar dia cakap macam ni..anyway dah terlambat dia untuk menarik balik statement tu,sebab jap lagi dia akan kena pangkah dengan umat Islam satu dunia