Menarik bunyinya..macam-maam event nuffnang buat.Dunia blog merangkumi seluruh dunia.Hebat bukan...aku belum lagi sempat nak mencari blog yang sesuai..TUgasan terbaru dari nuffnang buat cari 6 blog dari luar negara dan ceritakn apa yg menariknya blog tesebut.Disebabkn dengan masa yang tidak sesuai,aku buat apa-apa jer la yang patut.nak bg meriah blog aku ni. Maklumlah dah nak raya.


Sesiapa yang berminat tarikh last nak join entry ni 31/8/2011. Nak join klik sahaja link ini . Sama-sama meriahkan Hari blog nuffnang.
Lagi seminggu sudah nak raya..Puasa still full lg setakat ni.Bulan ni aku rasa panas je kat kampung aku.Hujan pun turun baru semalam.sejuk juga akhirnya malam-malam..sedap tido sampai nak sahur pun tak sedar.aku hari ni baru dapat idea nak buat post baru.Maklumlah nak buat ayat sebelum ni asyik ada wirre short.tu yg tak dapat siap..



 Ok mula-mula kita cerita pasal promosi raya.Sedang aku sibuk dengan facebook ternampak satu iklan promosi dari Maxis.. Apa lagi pasal hot ticket la..Promosi jimat hari raya untuk pelanggan-pelanggan maxis.berbaloi untuk orang yg suka menyembang.Tapi aku lain,pakai ym dgn fb jer..boleh contact semua.Skype pun ada.Lagi jimat..huhuhu.



Tambah la pulak, Radio Era nak buat open house.. aaa.Class gitu..sapa mau join????aku tentu nak..dah register nama pun.korang bila lagi..jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang.ambil peluang ini untuk meriahkan suasana hari raya anda.Tak mustahil jika anda salah seorang dari pemenangye..

Sementara nak hilangkn boring ni,aku tengok satu video budak-budak  . apa menda la dorang buat sebenarnya.aku pilih like or dislike jer kat dalam video ni..mau tengok ka??aku boleh bagi untuk tontonan umum.Tengok di sini.




 Letih jari jemari ku menaip hari ni..idea jap lagi datanglah..sampai kat sini dl..




Sedang aku buat kerja pagi td..bleh plak lagu raya kuar.layan feel sekejap..touching plak dengar lagu Pulangla dendangan Aisyah..macam baru putus cinta la dengar lagu ni..huhuhu..sadis2..Diam-diam dah nak dekat 2 minggu kita puasa.memang tak terasa kalau kita sibuk buat kerja.Tapi time aku jadi student dulu,rasa lama jer puasa ni..sebab tak banyak kerja nak buat.Balik rumah jer terus tido..apa nak jadi dengan aku ni.Hasilnya perut dah macam usung baby 3 bulan,,EEEEEEmmmmmmmm..Macam mana yer nak buat bagi kurus balik,,dah di tahap kronik ni.maju ke depan..hihiihi
http://1.bp.blogspot.com/_Y2s4BlH2SEo/S995sbfSOYI/AAAAAAAAAc0/XTqehXKWDvU/s400/MAS-AirAsiaX.bmp


Akhirnya kita dapat juga melihat Air Asia dan MAS bergabung tenaga untuk memantapkan perkhidmatan penerbangan di Malaysia.

Adakah ini keputusan yang tepat oleh kedua-dua syarikat penerbangan???
Semestinya memang terbaik untuk mereka bekerjasama di kala keadaan ekonomi dunia yang masih tidak beberapa stabil.Dengan kredit USA yang sentiasa diparas membimbangkan,tidak mustahil kemelesetan ekonomi dunia akan berlaku semula.

Belanjawan 2012 akan di umumkan tidak lama lagi,dan kita berharap ada sesuatu yang baik untuk rakya

Maklumat lanjut: