Aktiviti klik Raya

, , 2 comments
Lagi seminggu sudah nak raya..Puasa still full lg setakat ni.Bulan ni aku rasa panas je kat kampung aku.Hujan pun turun baru semalam.sejuk juga akhirnya malam-malam..sedap tido sampai nak sahur pun tak sedar.aku hari ni baru dapat idea nak buat post baru.Maklumlah nak buat ayat sebelum ni asyik ada wirre short.tu yg tak dapat siap..



 Ok mula-mula kita cerita pasal promosi raya.Sedang aku sibuk dengan facebook ternampak satu iklan promosi dari Maxis.. Apa lagi pasal hot ticket la..Promosi jimat hari raya untuk pelanggan-pelanggan maxis.berbaloi untuk orang yg suka menyembang.Tapi aku lain,pakai ym dgn fb jer..boleh contact semua.Skype pun ada.Lagi jimat..huhuhu.



Tambah la pulak, Radio Era nak buat open house.. aaa.Class gitu..sapa mau join????aku tentu nak..dah register nama pun.korang bila lagi..jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang.ambil peluang ini untuk meriahkan suasana hari raya anda.Tak mustahil jika anda salah seorang dari pemenangye..

Sementara nak hilangkn boring ni,aku tengok satu video budak-budak  . apa menda la dorang buat sebenarnya.aku pilih like or dislike jer kat dalam video ni..mau tengok ka??aku boleh bagi untuk tontonan umum.Tengok di sini.




 Letih jari jemari ku menaip hari ni..idea jap lagi datanglah..sampai kat sini dl..




2 comments: