Skip to main content

Aktiviti klik Raya

Lagi seminggu sudah nak raya..Puasa still full lg setakat ni.Bulan ni aku rasa panas je kat kampung aku.Hujan pun turun baru semalam.sejuk juga akhirnya malam-malam..sedap tido sampai nak sahur pun tak sedar.aku hari ni baru dapat idea nak buat post baru.Maklumlah nak buat ayat sebelum ni asyik ada wirre short.tu yg tak dapat siap..



 Ok mula-mula kita cerita pasal promosi raya.Sedang aku sibuk dengan facebook ternampak satu iklan promosi dari Maxis.. Apa lagi pasal hot ticket la..Promosi jimat hari raya untuk pelanggan-pelanggan maxis.berbaloi untuk orang yg suka menyembang.Tapi aku lain,pakai ym dgn fb jer..boleh contact semua.Skype pun ada.Lagi jimat..huhuhu.



Tambah la pulak, Radio Era nak buat open house.. aaa.Class gitu..sapa mau join????aku tentu nak..dah register nama pun.korang bila lagi..jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang.ambil peluang ini untuk meriahkan suasana hari raya anda.Tak mustahil jika anda salah seorang dari pemenangye..

Sementara nak hilangkn boring ni,aku tengok satu video budak-budak  . apa menda la dorang buat sebenarnya.aku pilih like or dislike jer kat dalam video ni..mau tengok ka??aku boleh bagi untuk tontonan umum.Tengok di sini.




 Letih jari jemari ku menaip hari ni..idea jap lagi datanglah..sampai kat sini dl..




Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…