Lagu Raya dah Bergema

, , No Comments
Sedang aku buat kerja pagi td..bleh plak lagu raya kuar.layan feel sekejap..touching plak dengar lagu Pulangla dendangan Aisyah..macam baru putus cinta la dengar lagu ni..huhuhu..sadis2..Diam-diam dah nak dekat 2 minggu kita puasa.memang tak terasa kalau kita sibuk buat kerja.Tapi time aku jadi student dulu,rasa lama jer puasa ni..sebab tak banyak kerja nak buat.Balik rumah jer terus tido..apa nak jadi dengan aku ni.Hasilnya perut dah macam usung baby 3 bulan,,EEEEEEmmmmmmmm..Macam mana yer nak buat bagi kurus balik,,dah di tahap kronik ni.maju ke depan..hihiihi

0 comments:

Post a Comment