NUffnang meriahkan hari Blog sedunia..

, , 2 comments
Menarik bunyinya..macam-maam event nuffnang buat.Dunia blog merangkumi seluruh dunia.Hebat bukan...aku belum lagi sempat nak mencari blog yang sesuai..TUgasan terbaru dari nuffnang buat cari 6 blog dari luar negara dan ceritakn apa yg menariknya blog tesebut.Disebabkn dengan masa yang tidak sesuai,aku buat apa-apa jer la yang patut.nak bg meriah blog aku ni. Maklumlah dah nak raya.


Sesiapa yang berminat tarikh last nak join entry ni 31/8/2011. Nak join klik sahaja link ini . Sama-sama meriahkan Hari blog nuffnang.

2 comments:

  1. singgah2 utk klik2 iklan n baca entry.. act nk join tapi kurang paham.. plus dah due date.. melepas lah....
    jom klik2...

    ReplyDelete