Thursday, September 8, 2011

AStro perlu ke setiap rumah??


Memandangkan hampir semua negeri dah ada astro,apa pendapat anda mengenai astro...adakah di tahap memuaskan?Berbaloi ke bayar bil tiap-tiap bulan hanya nak tengok cerita yg dah di ulang 100x dalam setahun..macam dah tak de cerita je kat Malaysia ni.Apa lah sangat nak tengok sport dengan movie jer.aku tengok cerita p.ramlee tiap2 hari..sama jer,ali baba,seniman bujang lapok,pendekar bujang lapok..sampai aku naik hafal skrip cerita ni dari awal sampai nak tamat..jangan marah aaa...aku cuma harapkan astro dapat cari satu idea untuk memeriahkan lagi siaran di astro,.dah naik bosan jer aku tengok cerita kat astro..berulang-ulang.naik muak dah aku tengok..nak caj lebih,tapi time hujan siaran masih tidak ok..tak berbaloi rasanya dengan caj yg dikenakan tiap-tiap bulan..jadi sebagai langkah bijak,aku dengan rasminya tidak menggunakn perkhidmatan astro..jimat belanja RM6o..buat belanja makan lagi syok,perut kenyang,hati gembira..anda bila lgi....

1 comment:

  1. ASTRO NI TAKDE PESAING.. PASAL TU SUKA2 HATI DIA NAK BUAT APE..

    ReplyDelete

Click Ad3