Skip to main content

6 Rahsia cara Makan yang perlu anda Tahu



1 - Makan dengan Tenang.

Seseorang yang makan dengan tenang adalah seorang yang tegas dalam buat satu-satu keputusan. Dia juga adalah seorang yang setia.jadi anda patut bersukur dapat teman seperti dia,walaupun agak kebosanan menunggu si dia habis makan..so sopan....

2- Asyik Belek Makanan

Seorang yang cukup teliti ketika makan.Makanan akan diperhatikan,sisa-sisa tulang di susun rapi.Paa rahsia disebalik tabiat makan macam ni.. dia seorang yang amat serius dan prihatin.bab cinta memang terbaik.





3 - Serius Sangat time Makan

Ketika makan akan memerhatikan kamu dengan renungan mata yang serius.Bertuah badan.Memang dia amat menyanyangi kamu.Setiap saat adalah bermakna bagi dia.Tapi boleh jadikn anda begitu segan nak makan depan dia..kalau anda seorang yg gelojoh,,,kantoi!!!!

4 - Makan Sambil Borak

Makan sambil makan..seorang yang suka berterus-terang.kadang-kadang boleh buat ada merajuk dengna kata-kata dia..Selalu jugalah merajuk..Ada aku kisah....hihihihi

5 - Makan sambil Kerap

Setiap kali time makan bersama,dia pasti tengok jam.Nak cepat,padahal masa masih banyak lagi.Mungkin anda rasa rimas,tapi disebaliknya dia seorang yang amat menitik beratkan masa.So don't worry..

6-Makan Sambil Merungut

Ada saja yang dia komplen.tak sedaplah.kurang menarik la..awas!!!dia memang seorang yang mempunyai cemburu yang sangat kuat.dia memang sayangkn anda,tapi berjaga-jagalah dengan sikap cemburu si dia..




Comments

  1. aku kalau makan, suap dalam mulut kunyah sikit telan
    kadang tu x kunyah langsung terus telan.. hahhaha ada 7 rahsia kat sini hihi.


    Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…