Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2011

Yuna kini dekat dihati Peminat

Setelah YUNA  berjaya memenangi beberapa anugerah walaupun ada satu kena tarik dengan AIM. Yuna telah melakukan satu yang baru bersama Hotlink. Ada 2 acara penting bersama Maxis Hotlink khas untuk peminat yuna..



1st skali berikan nama single untuk lagu ini selepas dengar..Hadiah menarik tau..apa -apa pun kena klik dulu la kat sini..

jom klik



2nd plak.konsert hanya di rumah bersama Yuna. tak perlu lagi nak kena berjalan jauh tengok konsert Yuna.Tungu depan laptop jer..ada best tak??daftarkan nama anda di bawah ni...
Jom daftar konsert bersama YUNa

Mug dgn tile printing services

Sudah seminggu aku tidak mengupdatekan blog ni. ada sedikit kekangan masa dan buat aktiviti baru. Ada satu pengumuman di sini,aku telah mula membuat bisnes tempahan mug dan tile yg berprinting..nak print gambar korang kat mug pun boleh..tak de hal.harga pasti memuaskan...di sini ada beberapa contoh mug dan tile yg telah diminta oleh customer aku sendiri..























cara mulakan tempahan:
Pilihan Mug : seperti yg tangkai biru...hanya tangkai yang berwarna
Ada merah / kuning/ hitam/ hijau / biru / pink
utk Tile ada saiz : 11cm x 11cm

DESIGN N EMEL TO ns_din007@yahoo.com  sms 012-9238949 nasarudin miskon
harga PROMOSI cuti sekolah semua RM30 siap pos...

e-book terhangat bulan Disember 2011

beberapa e-book menarik menjadi pilihan pembeli sepanjang bulan Disember ini. beberapa e-book yang sudah lama diterbitkan tetap menjadi permintaan ramai. e-book yang menjadi pilihan pembeli online adalah seperti berikut: Rahsia mentor Jutawan irfan khairi - klik disini utk infoMas kahwin yang hilang - klik di sini utk infoada beberapa lagi e-book yang menjadi pilihan. aku meletakkanya di sebelah kanan bahagian atas

klik sahaja untuk mendapatkan info-info PERCUMA utk setiap e-book yang diberikan.

Semak result PMR 2011 Melalui SMS dan Online

bulan 12 dah nak abis ni,tak lama lagi result PMR akan diumumkan. Tarikh-tarikh yang diwar-warkan melalui sumber yamg dipercayai selalunya akan jatuh pada tarikh 23/12/2011 atau 24/12/2011.bErgantung pada budi bicara kementerian pendidikan Malaysia.

Sebelum tarikh result sebenar diumumkan, abang yang dah dewasa ni memberi nasihat jangan bersedih kalau result tu tak berapa cemerlang. Sebab untuk menjadi orang yang berjaya anda perlu mengalami kegagalan.

lagi satu tips, jika adik-adik rasa malas nak pergi tengok slip result depan kawan-kawan adik boleh gunakan kaedah di bawah.Jimat minyak dan tenaga.kala menangis pun kat rumah jer..hihihi.tak da sapa yang nampak.

Bagi yang ingin menyemak keputusan PMR 2011 melalui SMS. Ikuti cara² yang tertera dibawah;
Taip PMR ANGKA GILIRAN dan hantarkan ke 15888 Contoh : PMR PK030L074
Sumber Rujukan: Semakan Keputusan PMR 2011 Melalui SMS dan Online

Arnab yang comel

Bila aku tgk kat kedai pet shop ni....teringin nak bela arnab.comel-comel..sanggup tak nak makan daging binatang yg comel ni. ni ada la berapa keping gambar yang aku sempat ambil.comel tak???




Tapi kalau main bela jer susah lah, kena ada panduan bela arnab yang betul.nasib baik ada panduan PERCUMA dari laman web ni.Mungkin anda memerlukannya juga..jom share it.klik like!!!!

Jom selamatkan kucing

Jangan biarkan kucing anda bertindak sebegini di depan anda.pastikan kucing anda dijaga dengan penuh kasih sayang. Ketahui Ilmu Penjagaan Kucing

Pendaftaran MUET 2012

kalender MUET untuk tahun 2012 telah dikeluarkan. Sesiapa yang ingin melihat dengan lebih lanjut boleh klik laman web rasmi di bawah

 http://www.mpm.edu.my/

Maklumlah, peperiksaan MUET ini mungkin salah satu perkara yang terpenting di dalam hidup anda. Ianya akan menentukan sama ada anda akan berjaya untuk menyambung pelajaran ke IPT atau tidak?, atau ia juga akan menjadi tanda penentu bahawa sama ada anda layak atau tidak untuk dinaikkan pangkat di tempat kerja anda.

Air Suam 80 sen..

Apa kata anda bila mendengar air suam harga 80 sen...boleh dapat perkhidmatan maki secara percuma di khalayak ramai agaknya tauke kedai ni.Kisah ni dah terjadi kepada pelanggan  direstoran ibu negara. Memang agak kejam tindakan restoran tersebut. Belum pernah lagi air suam ni kena letak gula dengan sirap segala..air suam pun letak kat gelas kecik plak tu...apa la malangnya pelanggan kedai makan.tu pun nak naik harga juga..hai badan,hai nyawa..apa la nasib...

Ayat jiwang hari ni

Mesti ada yang nak gunakan ayat ni letak di wall facebook,tak pun laman sosial yang lain..nak try ok jer..janji si dia terharu...



saya minat kat awak. hari-hari saya rasa nak tengok profil awak
Tiap kali saye on , wall pertama saye bukak adlah wall awak . awak tau ?
Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
Awak comel sangat . sehari tak dapat tengok . rindu tau~~
Awk Nampak Je Muke Sy Ganaz,Tapi Dlm Aty ada taman~~
Saye terima awak seadanye , saye harap awak pown sme .

CiNta SaYa HaNya uNTuk aWak, iNi JaNji SaYa~

Cintailah aku sepenuh hati~~

Yang benar,
Perindu dirimu


ada style tak????

Gol nazmi ke -7 terbaik dunia

Gol nazmi faiz telah mendapat vote ke-7 paling tinggi http://www.101greatgoals.com.. berikut adalah turutan gol yang telah diundi



video testing

Adele -Someone Like You..ada best x?


Video Cikgu Shida di godam

Walaupun hanya seorang cikgu miming, beliau juga menjadi pilihan mangsa penggodam di internet.Memang hebat aura cikgu shida. Video yang telah dimuat naik di youtube telah menarik hampir 1 juta. Walaupun video itu hanyalah untuk suka-suka, tetap menerima ancaman.