Sunday, December 25, 2011

Yuna kini dekat dihati Peminat

Setelah YUNA  berjaya memenangi beberapa anugerah walaupun ada satu kena tarik dengan AIM. Yuna telah melakukan satu yang baru bersama Hotlink. Ada 2 acara penting bersama Maxis Hotlink khas untuk peminat yuna..


  campaign image

1st skali berikan nama single untuk lagu ini selepas dengar..Hadiah menarik tau..apa -apa pun kena klik dulu la kat sini..




campaign image

2nd plak.konsert hanya di rumah bersama Yuna. tak perlu lagi nak kena berjalan jauh tengok konsert Yuna.Tungu depan laptop jer..ada best tak??daftarkan nama anda di bawah ni...



Tuesday, December 20, 2011

Mug dgn tile printing services


Sudah seminggu aku tidak mengupdatekan blog ni. ada sedikit kekangan masa dan buat aktiviti baru. Ada satu pengumuman di sini,aku telah mula membuat bisnes tempahan mug dan tile yg berprinting..nak print gambar korang kat mug pun boleh..tak de hal.harga pasti memuaskan...di sini ada beberapa contoh mug dan tile yg telah diminta oleh customer aku sendiri..


 

 





















cara mulakan tempahan:

Pilihan Mug : seperti yg tangkai biru...hanya tangkai yang berwarna
Ada merah / kuning/ hitam/ hijau / biru / pink

utk Tile ada saiz : 11cm x 11cm

DESIGN N EMEL TO ns_din007@yahoo.com 
sms 012-9238949 nasarudin miskon

harga PROMOSI cuti sekolah semua RM30 siap pos...

Wednesday, December 14, 2011

Semak result PMR 2011 Melalui SMS dan Online

bulan 12 dah nak abis ni,tak lama lagi result PMR akan diumumkan. Tarikh-tarikh yang diwar-warkan melalui sumber yamg dipercayai selalunya akan jatuh pada tarikh 23/12/2011 atau 24/12/2011.bErgantung pada budi bicara kementerian pendidikan Malaysia.

Sebelum tarikh result sebenar diumumkan, abang yang dah dewasa ni memberi nasihat jangan bersedih kalau result tu tak berapa cemerlang. Sebab untuk menjadi orang yang berjaya anda perlu mengalami kegagalan.

lagi satu tips, jika adik-adik rasa malas nak pergi tengok slip result depan kawan-kawan adik boleh gunakan kaedah di bawah.Jimat minyak dan tenaga.kala menangis pun kat rumah jer..hihihi.tak da sapa yang nampak.

Bagi yang ingin menyemak keputusan PMR 2011 melalui SMS. Ikuti cara² yang tertera dibawah;

Taip PMR ANGKA GILIRAN dan hantarkan ke 15888
Contoh : PMR PK030L074

Monday, December 12, 2011

Arnab yang comel

Bila aku tgk kat kedai pet shop ni....teringin nak bela arnab.comel-comel..sanggup tak nak makan daging binatang yg comel ni. ni ada la berapa keping gambar yang aku sempat ambil.comel tak???




Tapi kalau main bela jer susah lah, kena ada panduan bela arnab yang betul.nasib baik ada panduan PERCUMA dari laman web ni.Mungkin anda memerlukannya juga..jom share it.klik like!!!!


Wednesday, December 7, 2011


Tuesday, December 6, 2011

Pendaftaran MUET 2012

kalender MUET untuk tahun 2012 telah dikeluarkan. Sesiapa yang ingin melihat dengan lebih lanjut boleh klik laman web rasmi di bawah

 http://www.mpm.edu.my/

Maklumlah, peperiksaan MUET ini mungkin salah satu perkara yang terpenting di dalam hidup anda. Ianya akan menentukan sama ada anda akan berjaya untuk menyambung pelajaran ke IPT atau tidak?, atau ia juga akan menjadi tanda penentu bahawa sama ada anda layak atau tidak untuk dinaikkan pangkat di tempat kerja anda.


Ayat jiwang hari ni

Mesti ada yang nak gunakan ayat ni letak di wall facebook,tak pun laman sosial yang lain..nak try ok jer..janji si dia terharu...




saya minat kat awak. hari-hari saya rasa nak tengok profil awak
 
Tiap kali saye on , wall pertama saye bukak adlah wall awak . awak tau ?
 
Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
 
Awak comel sangat . sehari tak dapat tengok . rindu tau~~
 
Awk Nampak Je Muke Sy Ganaz,Tapi Dlm Aty ada taman~~
 
Saye terima awak seadanye , saye harap awak pown sme .


CiNta SaYa HaNya uNTuk aWak, iNi JaNji SaYa~

 
Cintailah aku sepenuh hati~~


Yang benar,

Perindu dirimu



ada style tak????

Monday, December 5, 2011



Thursday, December 1, 2011

Amy Search tidak masuk Campur



Amy Search mengakui tindakan nabila huda mengggunakan laman sosial sebagai tempat melepaskan geram terhadap bekas suaminya dalah salah dan tidak kena tempat.Keadaan ini tambah menyukarkan kerana melibatkan keluarga mertua nabila.

hal-hal peribadi sepatutnya di bawa berbincang oleh kedua-dua pihak.Ini seumpama "membuka pekung di dada." Sedih mendengar kes-kes cerai ni.lagi-lagi melibatkan artis kahwin berbelanja besar,tapi akhirnya musnah dalam masa yang singkat.Tidak berbaloi rasanya.

Kisah nabila huda semakin sensasi dengan gambar-gambarnya yang 'panas'.Ibarat menunjukkan belang selepas berkahwin..aku mengharapkan artis-artis yang baru berkahwin kekalkan keharmonian perkahwinana,kerana anda dekat di mata masyarakat berbanding wakil rakyat.


Kak Ogy mahu Saman Johan...


 

Apa kes sebenarya yg menyebabkan kak Ogy mengambil nekad menyaman pelawak Johan. Kisah ini bermula dari Anugerah Festival Filem Malaysia ke-24 (FFM24) pada 20 November lalu. Ada beberapa bahan jenaka yang dilakukan oleh Johan menyentuh hal yang tidak sepatutnya.Ini menyebabkan kak Ogy naik berang dengan kelakuan johan.

Bak kata orang " terlajak perahu boleh diundur,terlajak kata padah jawabnya" Buat masa ini tiada komen dari pihak Johan.Mungkin ada statement yang akan diberi dalam Melodi TV3..terjah

Ekzema sudah ada penawarnya

SALAH satu masalah penjagaan anak yang sering dihadapi kebanyakan ibu bapa adalah menguruskan bayi yang menghidap ekzema. Ekzema kanak-kanak atau lebih dikenali ekzema atopik bukan lagi asing di kalangan masyarakat hari ini. 

Dianggarkan satu daripada lapan bayi menghidap ekzema dan jumlah ini semakin bertambah setiap tahun. Malah, pakar dermatologi menyifatkan ekzema penyakit negara perindustrian kerana kadar kelazimannya yang kian meningkat di negara maju.
Ekzema boleh terjadi pada semua peringkat usia, paling umum pada bayi dan biasanya akan hilang selepas bayi berusia tiga tahun. Namun ada juga yang mengalaminya seumur hidup. Kebanyakan penghidap ekzema sering mempunyai sejarah keluarga yang mempunyai masalah yang sama serta alahan lain seperti asma atau rhinitis.
Kini anda sudah jumpa laman web yang betul untuk merawat masalah ekzema. hanya minyak kelapa dara.Tiada ubata-ubatan lain..Buktinya,boleh lihat video testimoni ini:




Produk yang disyorkan untuk rawatan penyakit ini :

Minyak kelapa dara PURE  150 ml = RM50
Losyen minyak kelapa dara  = RM40
Kapsul Minyak kelapa dara + habbatus sauda = RM 50

Jika anda membeli pakej produk di atas diskaun RM20 akan diberikan..Harga sudah termasuk pos

Berminat utk tempahan sms 012-9238949 nasarudin miskon atau di fb: ns_din007@yahoo.com

Click Ad3