Ayat jiwang hari ni

, , No Comments
Mesti ada yang nak gunakan ayat ni letak di wall facebook,tak pun laman sosial yang lain..nak try ok jer..janji si dia terharu...




saya minat kat awak. hari-hari saya rasa nak tengok profil awak
 
Tiap kali saye on , wall pertama saye bukak adlah wall awak . awak tau ?
 
Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
 
Awak comel sangat . sehari tak dapat tengok . rindu tau~~
 
Awk Nampak Je Muke Sy Ganaz,Tapi Dlm Aty ada taman~~
 
Saye terima awak seadanye , saye harap awak pown sme .


CiNta SaYa HaNya uNTuk aWak, iNi JaNji SaYa~

 
Cintailah aku sepenuh hati~~


Yang benar,

Perindu dirimu



ada style tak????

0 comments:

Post a Comment