Tuesday, December 6, 2011

Ayat jiwang hari ni

Mesti ada yang nak gunakan ayat ni letak di wall facebook,tak pun laman sosial yang lain..nak try ok jer..janji si dia terharu...




saya minat kat awak. hari-hari saya rasa nak tengok profil awak
 
Tiap kali saye on , wall pertama saye bukak adlah wall awak . awak tau ?
 
Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
 
Awak comel sangat . sehari tak dapat tengok . rindu tau~~
 
Awk Nampak Je Muke Sy Ganaz,Tapi Dlm Aty ada taman~~
 
Saye terima awak seadanye , saye harap awak pown sme .


CiNta SaYa HaNya uNTuk aWak, iNi JaNji SaYa~

 
Cintailah aku sepenuh hati~~


Yang benar,

Perindu dirimu



ada style tak????

0 comments:

Post a Comment

Click Ad3