Wednesday, December 14, 2011

Semak result PMR 2011 Melalui SMS dan Online

bulan 12 dah nak abis ni,tak lama lagi result PMR akan diumumkan. Tarikh-tarikh yang diwar-warkan melalui sumber yamg dipercayai selalunya akan jatuh pada tarikh 23/12/2011 atau 24/12/2011.bErgantung pada budi bicara kementerian pendidikan Malaysia.

Sebelum tarikh result sebenar diumumkan, abang yang dah dewasa ni memberi nasihat jangan bersedih kalau result tu tak berapa cemerlang. Sebab untuk menjadi orang yang berjaya anda perlu mengalami kegagalan.

lagi satu tips, jika adik-adik rasa malas nak pergi tengok slip result depan kawan-kawan adik boleh gunakan kaedah di bawah.Jimat minyak dan tenaga.kala menangis pun kat rumah jer..hihihi.tak da sapa yang nampak.

Bagi yang ingin menyemak keputusan PMR 2011 melalui SMS. Ikuti cara² yang tertera dibawah;

Taip PMR ANGKA GILIRAN dan hantarkan ke 15888
Contoh : PMR PK030L074

1 comment:

Click Ad3