Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

jom cek tarikh lahir korang??

Dulu pernah digemparkan dengan rahsia tarikh lahir. macam- macam teori ada.Tahun ni aku pun saje2 la nak tengok mana-mana laman web yg boleh cek rahsia tarikh lahir dengan hampir 80% betul..Akhirnya aku jumpa satu link web yang ringkas nak cek tarikh lahir.Bila dibaca memang betul maklumat yang di beri. Jadi kena asah apa yang tumpul.Demi korang aku share maklumat ni.Sapa-sapa nak tau perangai kawan-kawan korang yang masih lagi jadi rahsia bolehla mintak tarikh lahir dorang.tinggal cek jer..tak yah nak kira-kira..
ok ni link dia..http://www.tarikhlahir.hlm4u.com/

Aku dah test dah..hasilnya????
taraaaaaa.....

So...rasa-rasa nak tau juga.test lar yer..nanti rahsia anda pasti terbongkar...hahahah

chat room di blog

sebelum ni aku ada buat entry mengenai chat box.kl anda masih ingat aku buat entry mengenai fibox.tapi ada beberapa masalah yg dihadapi.jadi aku mencari alternatif chat room yg lain.



masih ada lg yg free.contoh terbaru cbox.macam kat sebelah ruangan kanan.jadi untuk mereka di sana yg amat memerlukan chat room.boleh la try cbox.mana tau serasi dgn blog anda.cer try..baru tau yer x..

dekorasi rumah

Jadikan Diri Anda Seorang Pakar Dekorasi Hari Ini!.“Rumahku, Syurgaku” & “Home! Sweet home!”. Dua sebutan yang popular dan tepat untuk dinyatakan bertapa indahnya dan selesanya rumah kita. Adakah ayat ini sesuai digambarkan untuk kediaman anda?

Ok..make it simple..perhiasan di rumah tidak semestinya perlu mahal tapi dengan perbelanjaan yang sedikit mampu membuatkan rumah anda ceria.yang penting kesesuaian warna dan perabot.Mungkin anda perlukan sedikit panduan untuk dekorasi rumah anda.anda boleh jadi pakar hanya di rumah..

panduan percuma bermula di sini:

Fibox : Shoutbox Yang Cool Untuk Blogger

Fibox adalah satu lagi nama baru untuk shoutbox yang memasuki ruang maya ini. Rentetan daripada shoutmix yang akan menamatkan perkhidmatan percumanya, admin dapati Fibox menawarkan shotbox yang bagi admin memang cool, (walaupun bagi admin baru sekali pandang:)

Fibox kini dalam fasa beta dimana lebih banyak penambahbaikan yang akan dilakukan oleh pihak yang terbabit. Lihat pada paparan yang mesra pengguna dan penggunaannya yang mudah, admin tidak ambil masa yang lama untuk terus daftar. Anda boleh melihat contoh shotbox di sebelah kanan blog nasarudin.com
anda boleh create iklan sembang dan gosip2 semula..best x?

Buka www.fibox.ws, kemudian klik pada Sign Up 



. Daripada dashboard, anda boleh tetapkan setting yang anda kehendaki
Copy code yang diberi dan paste ke dalam ruangan HTML/javascript blog anda.

Adam Adli Digantung Pengajian 3 Semester Isu Turun Bendera

Adam Adli Abdul Halim, 22, dari UPSI yang mencetuskan kegemparan seluruh dunia Malaysia baru-baru ni telah dihukum gantung pengajian selama 3 semester selepas didapati bersalah menurunkan bendera Datuk Seri Najib Razak semasa demonstrasi di pekarangan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada 17 Disember lalu.

Dia dijatuhkan hukuman mengikut Peraturan 3 dan 4 Akta Universiti dan Kolej Universiti (AUKU) kerana mencemar nama baik universiti dan memudaratkan ketenteraman awam. Adam Adli dikatakan akan mengambil tindakan undang-undang untuk mencabar keputusan universiti itu.

P/s: Adeiiii lambat la nak habis belajar, tapi tak leh nak kata apa la sebab sendiri cari pasal...

Sumber: http://www.budakbotak.com/2012/01/adam-adli-digantung-pengajian-3.html#ixzz1iy4yivVb