kalau kumpul 20 sen dalam blog

, , 2 comments
Bila kita sudah mendaftar di blog pengiklanan nuffnang dan churpchurp, semestinya kita terus tengok komisen yang ditawarkan. pasti lemah jer semangat bila tengok 20 sen jer setiap iklan. Takkan dah lemah kot tengok 20 sen jer.. Orang lain dah berjaya kutip hasil lebih dari RM100 setiap bulan. Kita mesti boleh punya. Jika nuffnang jarang bagi iklan kat blog anda, mungkin sebab blog anda masih lagi kurang popular. Buat permulaan update cerita - cerita hot..macam artis nak bercerai ke, masuk mahkamah ke, kes-kes pelik kat Malaysia ke..macam lah boleh buat. Memang tak terlayan nak buat semua tu, jadi yan senang update cerita sensasi setiap 1 hari. Ini lagi mudah dari kita update  5 post setiap hari.

Bagaimana dengan churpchurp plak???yang ni kita update segala iklan di twitter dan facebook. Ada blog lagi bagus. Setiap orang yang klik iklan kita promosikan, menjadi duit..ini baru klik dapat duit. Kalau rasa malas, takpe, tak perlu risau sebab memang kerja ni untuk orang yang rajin jer. jadi jangan malas-malas, nanti tak dapat hasilnya.

Memanglah 20 sen tu nampak kecik jer nilainya. Tapi bila dikumpulkan sikit demi sedikit, hasilnya pasti boleh cash out.Boleh belanja makan kfc ke, pizza ke takpun satay kajang..ok, soooo try dapatkan RM100 yang pertama dari pengiklanan..Bila dah berjaya pasti korang hepi giler..

**sebab pe buat post ni.admin dah dapat cek dari churp2 dgn nuffnang semalam. Mungkin esok dapat update di blog..semoga berjaya***

2 comments:

  1. oooo kisahnya yerk...ok cayok..cayok~

    ReplyDelete
  2. don't have to copy paste news done by others, just be yourself and focus on your niche talent. You will be appreciate better in the long run. All the best in what you do :)

    ReplyDelete