Skip to main content

kalau kumpul 20 sen dalam blog

Bila kita sudah mendaftar di blog pengiklanan nuffnang dan churpchurp, semestinya kita terus tengok komisen yang ditawarkan. pasti lemah jer semangat bila tengok 20 sen jer setiap iklan. Takkan dah lemah kot tengok 20 sen jer.. Orang lain dah berjaya kutip hasil lebih dari RM100 setiap bulan. Kita mesti boleh punya. Jika nuffnang jarang bagi iklan kat blog anda, mungkin sebab blog anda masih lagi kurang popular. Buat permulaan update cerita - cerita hot..macam artis nak bercerai ke, masuk mahkamah ke, kes-kes pelik kat Malaysia ke..macam lah boleh buat. Memang tak terlayan nak buat semua tu, jadi yan senang update cerita sensasi setiap 1 hari. Ini lagi mudah dari kita update  5 post setiap hari.

Bagaimana dengan churpchurp plak???yang ni kita update segala iklan di twitter dan facebook. Ada blog lagi bagus. Setiap orang yang klik iklan kita promosikan, menjadi duit..ini baru klik dapat duit. Kalau rasa malas, takpe, tak perlu risau sebab memang kerja ni untuk orang yang rajin jer. jadi jangan malas-malas, nanti tak dapat hasilnya.

Memanglah 20 sen tu nampak kecik jer nilainya. Tapi bila dikumpulkan sikit demi sedikit, hasilnya pasti boleh cash out.Boleh belanja makan kfc ke, pizza ke takpun satay kajang..ok, soooo try dapatkan RM100 yang pertama dari pengiklanan..Bila dah berjaya pasti korang hepi giler..

**sebab pe buat post ni.admin dah dapat cek dari churp2 dgn nuffnang semalam. Mungkin esok dapat update di blog..semoga berjaya***

Comments

  1. oooo kisahnya yerk...ok cayok..cayok~

    ReplyDelete
  2. don't have to copy paste news done by others, just be yourself and focus on your niche talent. You will be appreciate better in the long run. All the best in what you do :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…