Skip to main content

Oh Mama..aku mahu kahwin

Bila terkenangkan umur yang dah masuk 27 tahun ni, mesti berangan nak berumah tangga. Rugi la hidup tak mau kahwin. Terlepas satu nikmat dunia. Selalunya lah kan apa masalah yang akan melanda bila hati anda berkobar-kobar nak bina masjid??

- bab hantaran
- belanja kahwin
- bajet lepas kahwin..


banyak lagilah. Selalunya soalan - soalan macam ni selalu membantutkn hasrat. Penulis blog ni pun terfikir macam tu juga. Tapi dah bincang dah dengan girlfriend tahun depan bulan 7 nak masuk meminang. AMin..moga- moga termakbul.  Bukan apa, asyik angkat  baby orang jer, nak rasa angkat baby sendiri.



Ada ke tak de duit, tu semua boleh di cari.Janji dapat sempurnakan hasrat tabii setiap manusia. supaya hidup berpasangan.baru best. Macam mana nak bajet perbelanjaan kahwin ni, boleh rujuk rahsia Mas kahwin Rezeki makin bertambah bila anda sudah berkahwin dengan syarat anda kahwin kerana agama bukan hartanya..betul tak???

 Sudah Bertunang? Ingin Berkahwin? Klik Disini!

Rahsia selepas berumah tangga???soalan meanrik tu.tapi bukan atas tilam jer,bab-bab lain pun ada. Mungkin boleh jadikan penduan ataupun dapat idea macam mana nak tambah lagi satu..hahahha.Sebab rahsia nak madu 3 senang jer.amalkan makan telur ayam kampung campur madu .gerenti power bro..

Rahsia Rumahtangga Bahagia! Klik Disini!


Comments

  1. Amin....doakan kami juga.... Saya pun mahu kawen..tapi belum abis study...wa....umur plak mencanak2 dah ne...hhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kita doa utk yg terbaik...janji kita sempat nikah.hahahah

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…