Skip to main content

Genap 100 followers

Syukur..sejak 3 tahun bergelumang dengan dunia blog, akhirnya genap juga follower aku yang ke 100. Target taun lepas nak capai 300 orang. Tapi tengok blog pun macam tiada isi yang menarik, macam mana nak capai 300 orang tu. 

Itu kisahnya untuk hari ini. Sambil - sambil layan cerita Do Re Mi kat tv2, aktifkan diri dengan blog. Kalau blog sunyi tanpa cerita, tak syok juga kan. Apa yang perlu kita lakukan, keep training your writing skill. Cerita yang menarik, adalah jiwa blog anda. Semuanya bermula dari usaha kita sendiri.


Sememangnya dunia blog sudah semakin berbeza berbanding dulu. Kini orang Malaysia mula bergiat menulis blog untuk pendapatan sampingan. Berbanding dulu, hanyalah suka-suka. Siapa sangka hanya menulis blog sahaja dapat menghasilkan duit. Walaupun tak banyak bila namanya duit. laku jer kalau beli barang kat kedai.

Jadi sapa yang rasa kurang yakin dengan untuk hasilkan duit dengan blog..ini buktinya. Hasil dari churpchurp dan nuffnang. Jadi jika anda di luar sana masih lagi belum berdaftar sebagai ahli churchurp. Bolehlah daftar sekarang . Syarat dia senang jer..ada akaun twitter dengan facebook...Tak susah pun.

Comments

  1. Tahniah di atas kejayaan Nasarudin. Mudah-mudahan semakin murah rezeki.

    p.s: Sy pun dah daftar churp-churp. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah...xpe...usaha tangga kejayaan..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/04/pengetahuan-untuk-jaga-sugar-glider.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…