Skip to main content

nak try jadi Model lalalalala...

Walau rupa mu tidak ku kenal tapi lobang hidungmu tetap jadi pujaan hati ku

 Mesti korang ingat trademark ayat ni...mestilah. ayat filem seniman bujang lapok. Tapi tu bukan ceritanya. ni nak kongsi cerita pasal nak jadi model sambilan..masyuk wooo..Tapi nak jadi model tidak semudah A-B-C. kena ada step dia.

Cuba bayangkan jika anda seorang model...glamor tak?dapat sponsor lagi.jadi model baju kat majalah Maskulin ke, Wanita ke..ok tu. Menjadi model secara sambilan, memang lumyan beb,jika kena pada tempatnya. Selalunya menjadi model ni kena ada shape body yang menarik, muka yang menawan, senyuman yang manis dan gaya gerak badan yang neutral.

Macam - macamlah plak kan....kalau takde panduan pun susah juga kan. tadi di facebook ada seorang kawan aku.pergh..body macam model.Rupa-rupanya dia bergiat jadi model sambilan dah. Dulu muka takdelah sehensem Aaron aziz . huhuhu..

Dia kata dia ikut panduan Rahsia model sambilan . macam -macam tips kena ikut. barulah body shape baik punye.barulah penaja fesyen senang nak bagi muat baju tu.tak de terlebih kain. Ok, dia juga ada pesan,kalau ada kawan-kawan yang berminat nak buat potfolio pasala model dia akan tolong, jadi untuk memudahkan korang aku siap bagi link



lebih lagi dari tu, dapat lagi sentuhan gambar dari art network beserta diskaun dari phographer Azren Ahmad.Dia bagi diskaun  50%..Ni nak tolong sapa-sapa yang berminat nak jadi model la..janji korang berjaya...peace yoooo

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…