Skip to main content

Tulis apa yang terlintas

Sesetengah blogger suka mencari keyword yang menarik dalam google keyword tools. Tapi bagi aku, setakat nak tulis suka-suka ni tak perlu keyword. Buat jer yang menarik, jika korang hadkan sangat dengan keyword nanti idea terbatas. kecuali memang anda ingin menambah jumlah trafik kat blog anda.

 SEO tu memang penting, tapi kalau anda masih lagi merangkak nak tulis post kat blog.abaikan dulu. Bagi asah skil penulisan tu, biar seronok orang baca. Bila dah ada pembaca yang setia, baru kita melangkah meningkatkan isi penulisan post kita dengan tip-tips yang menarik. Sekaligus dapat meningkatkn lagi rank kita di google

Cerita hot artis memang best, tapi berapa lama kita nak post pasal artis jer. tak berkembang idea kita. Jadi kita perlu ada artikel yang menarik untuk kita kongsikan. Kalau rasa beban sangat nak tulis panjang - panjang, buat artikel pendek pun takper, janji ada post baru. Semakin banyak kita buat,semakin bertamabah artikel yang diindexkan oleh google.

Tak percaya, cuba buat post banyak-banyak..tunggu dalam 5 bulan,gerenti dah tersenarai dalam senarai google. nak try cara yang paling cepat.....upload gambar ke dalam artikel anda. pastikan gamabr itu rename semula bersesuaian dengan tajuk artikel yang anda buat. selalunya, gambar lebih cepat berbanding artikel.

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…