Skip to main content

1st time dapat lebih dari 4 vote innit reader

Seronok bila tengok orang vote entry kita yer tak. kali ni aku telah mencipta sejarah untuk diri sendiri. Entry yang aku tulis telah melebihi 4 vote..hahahah.mana tak yer,sepanjang setahun tak pernah lebih. Maklumlah...cerita pun bukan pasal artis atau pun gosip. bab Paypal je..


ok..untuk lebih membuat aku tersenyum, lebar bila dapat 8 vote untuk hari ni.. pencapaian yang sungguh memberansangkan. menjadikan diri anda lebih bersemangat untuk membuat cerita-cerita yang berinformasi dan penuh dengan tips-tips yang menarik.


Ini ada berita yang baru diterima. Kepada peminat - peminat YUNA di luar sana, Yuna memerlukan bantuan untuk menyiapkan assignment untuk final projek dia..hahahahha ..bukan.Saja jer bagi korang mengucap..Ini untuk projek video klip dia. Siapa yang ada idea kreatif, bolehlah tolong dia erk..I love YUNA..Nak tolong dia tak KLIK KAT SINI SEKARANG.



tengah-tengah sejuk malam ni, aku layan nescafe ooooo .memang pekat melekat punya rasa. Apa idea aku nak tulis Nestle 100 tahun ni ..aku hidup kat dunia pun baru 27 tahun. korang dah join tak? Meh tengok cerita korang. Aku pun nak join juga. menang duit tu bulan-bulan.



Related Malaysia Sites

> Doa Pengasih - Atasi Masalah Percintaan Anda!

> Rahsia Hati

> Panduan Memikat - Dapatkan Pasangan Hidup Anda!

Comments

  1. ahaha.. i also so happy when I get more vote. :) The most votes i got was my post on asking how to get more readers, 20 votes.
    http://www.bananamylove.blogspot.com/2012/04/why-my-blogs-reader-still-wont-increase.html

    it's good to see that even a little satisfaction makes us happy. :D congrats bro (or sis)!

    http://www.bananamylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. aku tak pernah kot dapat lebih dr 3...haha...blog tak brapa aktif...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…