Skip to main content

Jom daftar churpchurp di sini

Cuti pekerja dah abis dah, baru nak buat post baru kat blog..layan cuti sangatlah kan. macam mana rakan - rakan ku sekalian..ada baik ka tarak baik..yang baik kita hebohkan, yang tak baik kita simpan..Yang penting baik punyer....

Post kali ni memenui permintaan kawan-kawan aku kat facebook. Dorang tertanya-tanya apa mende la churpchurp ni. dah lama dah cerita ni. itulah hidup kat facebook suka sangat post gambar. bab duit free pun ketinggalan. nak buat macam mana. Duit lambat dapat,tu yang buat tak tau jer. Tapi not bad lah,sejak masuk dah dapat cek dari churpchurp..Jangan tak caya yur alls..ni realiti bukan cobaannnn.



Antara soalan dan jawapan yang aku boleh tolong ceritakan kat kawan-kawan facebook dan twitter.

Apa itu churpchurp?

adik - beradik kepada nuffnang yang menyebarkan iklan menggunakan laman facebook dabn twitter. Nuffnang pula menyebarkan iklan menggunakan blog yang telah berdaftar di bawah pengiklanan nuffnang.

Cara- cara nak join churpchurp?


Langkah 1 : Klik jemputan ke churpchurp di sini untuk mendaftar

langkah 2 : perlu diingatkan ada 50 orang rakan di facebook dan twitter.senang jer ni.Semua orang ada lebih dari 10

Langkah 3: Mulakan langkah dengan kongsi iklan dilaman sosial anda, dan pastikan bila ada assignment iklan dari churpchurp,ada perlu hantar. Ini salah satu peluang anda untuk menghasilkan komisen paling cepat dan pantas.





Jadi bila kita dapat cash out duit tu?

Kalau anda berjaya mengumpulkan RM100, churpchurp beri peluang untuk anda tebus.pastikan segala maklumat adal h mengikut IC anda. kala silap, anda tak boleh dapat cek. Kena tunggu 2 minggu selepas anda tebus..

Kalau belum join lagi. Daftarlah di sini (klik di sini sekarang)..


Related Malaysia Sites 

> Pendaftaran sebagai ahli churpchurp

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…