Sunday, May 6, 2012

Jom daftar churpchurp di sini

Cuti pekerja dah abis dah, baru nak buat post baru kat blog..layan cuti sangatlah kan. macam mana rakan - rakan ku sekalian..ada baik ka tarak baik..yang baik kita hebohkan, yang tak baik kita simpan..Yang penting baik punyer....

Post kali ni memenui permintaan kawan-kawan aku kat facebook. Dorang tertanya-tanya apa mende la churpchurp ni. dah lama dah cerita ni. itulah hidup kat facebook suka sangat post gambar. bab duit free pun ketinggalan. nak buat macam mana. Duit lambat dapat,tu yang buat tak tau jer. Tapi not bad lah,sejak masuk dah dapat cek dari churpchurp..Jangan tak caya yur alls..ni realiti bukan cobaannnn.



Antara soalan dan jawapan yang aku boleh tolong ceritakan kat kawan-kawan facebook dan twitter.

Apa itu churpchurp?

adik - beradik kepada nuffnang yang menyebarkan iklan menggunakan laman facebook dabn twitter. Nuffnang pula menyebarkan iklan menggunakan blog yang telah berdaftar di bawah pengiklanan nuffnang.

Cara- cara nak join churpchurp?


Langkah 1 : Klik jemputan ke churpchurp di sini untuk mendaftar

langkah 2 : perlu diingatkan ada 50 orang rakan di facebook dan twitter.senang jer ni.Semua orang ada lebih dari 10

Langkah 3: Mulakan langkah dengan kongsi iklan dilaman sosial anda, dan pastikan bila ada assignment iklan dari churpchurp,ada perlu hantar. Ini salah satu peluang anda untuk menghasilkan komisen paling cepat dan pantas.





Jadi bila kita dapat cash out duit tu?

Kalau anda berjaya mengumpulkan RM100, churpchurp beri peluang untuk anda tebus.pastikan segala maklumat adal h mengikut IC anda. kala silap, anda tak boleh dapat cek. Kena tunggu 2 minggu selepas anda tebus..

Kalau belum join lagi. Daftarlah di sini (klik di sini sekarang)..


Related Malaysia Sites 

> Pendaftaran sebagai ahli churpchurp


1 comment:

Click Ad3