Skip to main content

Bagaimana makan gaji tapi boleh dapat duit dari internet?



Ooooooooooooooooooo.......

Jangan buat tanggapan awal. Aku tak ajak korang buat MLM mahupun SKIM piramid. Ni cerita-cerita ajer. Cerita ni berdasarkan pengalam seorang IM yang membuat perniagaan secara part time sambil makan gaji. Mesti seronok orang yang baca ni kalau korang pun jenis makan gaji.

Takut sangat kena tipu kan. Jadi aku pun taknak bagi yang tipu,ni realiti punya. Saudara Eruwan bukan lagi asing dalam dunia Internet. Bagi yang makan gaji memang patut jadikan beliau ni sebagai idola.

Setengah orang tak mau tinggalkan kerja, sebab seronok dapat gaji. Ada niat di hati nak tambahkan pendapatan secara part time hanya di rumah, inilah panduan yang korang perlukan. Aku cuma bagi sikit jer panduan, selebihnya korang kena usahalah.

Saudara Eruwan ada menyediakan beberapa pakej yang sesuai untuk korang pilih.Antaranya:

  1. Pakej Sukses Usahawan Internet
  2. Pakej Usahawan Makan Gaji
  3. Pakej Automatic eBay Powerseller 
  4.  Artikel-PLR.com
  5.  Pakej Jana Trafik eBay
Ini hasil dari penulisan beliau yang banyak menghasilkan pendapatan secara part time. Tak perlu lagi keluar dari rumah. Semuanya hanya di internet. Gunakan platform blogger, wordpress , facebook dan twitter sebagai tempat anda berkongsi idea.,

Menarikkan, tak perlu lagi kena marah dengan bos, sebab kerja tak fokus. Pilih yang mana best, korang pasti seronok nak buat.




Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…