Skip to main content

Panduan Khas Photographer Untuk Gambar Wedding

Perkhidmatan gambar prewedding ketika musim perkahwinan kini menjadi satu trend kepada pasangan - pasangan yang baru pengantin. Mereka mahukan yang terbaik untuk menyimpan kenangan terindah bersama pasangan. Memori ini semestinya memerlukan seorang photographer yang profesional.

Jika anda ada bercita-cita ingin menjadi seorang photographer secara part time, amat-amat digalakkan. Selalunya perkhidmatan photographer menawarkan pakej perkahwinan antara RM1000 - RM3000. Bergantung pada pakej yang ditawarkan. Adakah ini part time yang amat berbaloi?
Apa yang saya katakan, memang amat berbaloi.

Penggunaan laman sosial seperti Instagram, Facebook dan twitter dapat membantu meningkatkan kredibiliti anda sebaga photographer perkahwinan. Boleh baca post saya sebelum ini mengenai Laman sosial sebagai Medium Pemasaran online


Satu kerja yang mendatangkan hasil lumayan jika anda sendiri berminat untuk menceburinya. Hanya ambil gambar yang berkualiti dan ada seninya, pasti mereka puas hati. Tapi kalau amatur kena belajar lagi bab-bab bergambar ni. Kena belajar bab cahaya, side yang sesuai dan lain-lain lagi la.

Jangan kita berlagak seperti seorang profesional tapi ilmu bergambar belum cukup di dada. Buat orang marah jer. dah susah nak cari rezeki. Jika anda tidak berkesempatan untuk pergi ke kelas belajar menjadi seorang photographer yang profesional, mungkin ini yang anda perlukan. Belajar Mengambil gambar bersama Saudara Hafiz

Beliau sudah berpengalaman mengambil gambar satu dunia, bukan satu Malaysia jer dik...

Jadi tidak salah orang dah ni, memang dah tempat yang betul untuk anda belajar lebih macam mana nak ambil gambar yang terbaik dan berkualiti. Nak dapatkan info lebih boleh lah klik laman web ini BisnesFotografi.com

Yang penting segala ilmu yang korang dapat ni kenala praktikkan. Rugi belajar, tapi tak de usaha

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…