Skip to main content

Posts

Showing posts from 2013

Tak Sah Niaga Di FB Kalau Tak Rujuk DVD ni

4 SEBAB KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN DVD NI.

- PROVEN. Rujuk testimonial di web. Ramai dah malatop sales mereka. Bermacam-macam bisnes, part time ada, full time pun ada. Ada yang sales 4 angka sebulan, 5 angka sebulan, dan ada juga 6 angka sebulan.

- FROM THE EXPERT. Sifufbads, memang expert dalam fb ads marketing ni. Ramai anak muridnya. Anda boleh lihat di page Sifu FB Ads. Banyak ilmu FB Ads
marketing dikongsikannya. Panduan-panduan, seminar, bengkel FB Ads nya selalu SOLD OUT!

- DETAIL. Ya, memang detail. Dari basic sampai la ke advanced tentang FB Ads ditunjukkan oleh sifufbads.Dijamin anda PUAS HATI. Produk mantop katakan..

- LANGKAH DEMI LANGKAH. Ada video, ada manual, ada mindmap yang akan guide anda. Usah risau jika rasa tak boleh follow. Ianya disusun mengikut turutan dari asas ke advanced.

Dapatkannya di sini:


Cara Mudah Buat Duit dengan Bisnes Online

Masih dalam mood beraya. Memang agak letih melayan tetamu. Tapi kena curi masa sikit unuk berkongsi satu laman web bisnes online yang mungkin sesuai untuk anda.  Kelebihan bisnes ini tidak memerlukan anda 24 jam untuik menghadap internet.
Rahsia hanya menggunakan sistem web ini dalam masa 2-3 jam terbongkar dalam video youtube ini. Anda mungkin memerlukan sedikit review bagaimana sistem ini mampu menghasilkan RM90 dalam masa 1 jam sahaja.
Pelik tapi benar, anda boleh lihat link video itu di sini. Klik di sini untuk info.
Saya akan berikan sedikit testimoni kepada anda bagaimana beberapa orang yang telah mencuba sistem ini dan menghasilkan pendapatan yang agak lumayan.

Jika anda masih lagi mencari-cari satu bisnes yang tidak memerlukan komitmen yang tinggi.Saya syorkan anda mencuba perniagaan online.Hanya klik di siniuntuk selangkah mengubah taraf hidup anda.

Sebab mengapa anda perlu risau kenapa kepala menjadi BOTAK

Lelaki botak dikatakan berisiko tinggi untuk mendapat penyakit jantung koronari. Satu kajian terbaru menyatakan risiko itu dihadapi oleh mereka yang botak di bahagian tengah kepala.




Lelaki yang mengalami botak depan dikatakan tidak memiliki risiko tambahan bagi penyakit arteri tersumbat yang juga boleh menyebabkan serangan jantung, menurut laporan jurnal BMJ Open.
Berikut penemuan penyelidik dari Bahagian Penyakit Metabolik dan Diabetes Universiti Tokyo: Mereka menganalisis enam kajian mengenai perbezaan botak di kalangan lelaki dan penyakit koronari jantung yang dijalankan antara 1993 dan 2008 membabitkan hampir 40,000 responden di Amerika Syarikat dan Eropah.Analisis berkenaan menunjukkan bahawa lelaki yang kehilangan banyak rambut berkemungkinan lebih satu pertiga untuk mendapat penyakit arteri koronari berbanding mereka yang berambut lebat.Lebih teruk keadaan botak akan mempengaruhi peringkat risiko tetapi sekali lagi ia hanya membabitkan mereka yang botak di bahagian ten…

Dah Berjaya Tebus Rebet SKMM Telefon Pintar

SKMM Rebate RM200 Smartphone (telefon pintar 3G) Pakej Komunikasi Belia. SKMM.

Hai semua..Tahun ni sibuk dengan macam-macam rebet dari kerajaan. BR1M pun aku dapat juga tahun  ni. Maklumlah bujang lagi dengan gaji masih di bawah RM3000. Kira ok la kan dapat.Syarat pun dah cukup
Minggu lepas dengan bangganya akuu dah berjaya tebus rebet SKMM ni. Nasib baik stok telefon pintar ada. Aku pilih Tune Talk punya line, sebab yang lain semua nak pakai bil. Kebetulan aku berjalan-jalan ke TESCO Shah Alam. Sajer nak tengok barang-barang kat situ. Ternampak plak baucer rebet SKMM boleh tebus dengan tunetalk.
Cepat-cepat aku tanya model apa yang ada. Walaupun bukan jenama Samsung, tapi puas hati jugala.Memang kalah Samsung Y. Jadi kepada anda yang masih lagi tercari-cari telefon yang sesuai try taye kat kedai tepon Tesco Shah Alam.
Tryla survey yer..Aku nak layan telefon baru

Mungkin ada bakat jadi penghias rumah

Selalunya bila time raya mesti bakat-bakat nak hias rumah tu semua ada. Tak cayeee?


Tunggu je la raya nanti, dari yang tua samapi yang muda, semua nak menunjukkan bakat hiasa rumah. Walaupun tak berapa ok design tu, tapi asal boleh jer bila time nak raya. Semua nampak cantik punyer la.
Macam mana plak time nak hias perabot time rumah baru, mesti pening jugak kan. Dari sekecik ruang sampai ke MASTER room korang mesti nak hias rumah. Nak bagi anggun menawan la kata kan. Yer la bukan senang nak hias bagi cantik. 
Jika korang masih lagi mencari trend design yang sesuai untuk rumah korang, apa kata dapatkan sedikit info menarik kat panduan mudah hias rumah walaupun bajet ciput jer.
Mungkin dapat membantu macam mana nak susun perabot agar nampak simple dan menarik. Cubalah baca dulu yer.