Mungkin ada bakat jadi penghias rumah

, , No Comments
Selalunya bila time raya mesti bakat-bakat nak hias rumah tu semua ada. Tak cayeee?


Tunggu je la raya nanti, dari yang tua samapi yang muda, semua nak menunjukkan bakat hiasa rumah. Walaupun tak berapa ok design tu, tapi asal boleh jer bila time nak raya. Semua nampak cantik punyer la.

Macam mana plak time nak hias perabot time rumah baru, mesti pening jugak kan. Dari sekecik ruang sampai ke MASTER room korang mesti nak hias rumah. Nak bagi anggun menawan la kata kan. Yer la bukan senang nak hias bagi cantik. 

Jika korang masih lagi mencari trend design yang sesuai untuk rumah korang, apa kata dapatkan sedikit info menarik kat panduan mudah hias rumah walaupun bajet ciput jer.

Mungkin dapat membantu macam mana nak susun perabot agar nampak simple dan menarik. Cubalah baca dulu yer.

0 comments:

Post a Comment