Skip to main content

Buat duit Dengan Tone Excel

Assalamualaikum/salam sejahtera,

  

Saya mula terjebak dengan bisnes prepaid sejak 2006. Pada mulanya sekadar untuk kemudahan diri sendiri. Tapi kini ia telah menjadi salah satu sumber pendapatan tambahan untuk saya dan keluarga.

Tahun 2014, saya temui satu bisnes prepaid yang selama ini dah lama saya cari, iaitu satu simkad yang mampu berikan saya pendapatan selain dari digunakan untuk call/sms dan internet.
Ini kerana bisnes prepaid saya sebelum ini hanya menumpukan kepada penjualan prepaid kepada pengguna sahaja. Saya cuma dapat komisen dari jualan prepaid. Kalau pelanggan saya beli prepaid dari kedai lain, maka saya tak kan dapat sebarang komisen pun.

Bisnes prepaid kali ini agak berbeza. Sebab walau dengan cara apa pun pelanggan saya beli prepaid, saya akan dapat komisen. Jadi, saya hanya perlu buat kerja sekali sahaja iaitu mencari pelanggan yang berminat nak guna kad sim yang saya tawarkan dan bila dia top up setiap bulan. Saya akan dapat komisen. Kalau dia guna kad sim tersebut selama 10 tahun, maka 10 tahunlah saya akan dapat komisen.
Nak tahu apakah bisnes yang saya maksudkan?

Bisnes Prepaid Tone Excel

 

 

Jika ada sebarang persoalan tentang bisnes prepaid tunetalk ini, boleh hubungi saya Nasarudin - 012 923949 untuk keterangan lanjut.

Saya sendiri sudah gunakan kad sim prepaid M**** hampir 10 tahun sebelum bertukar kepada kad sim Tone Excel ini. Bisnes prepaid Tone Excel telah menjadi pilihan saya kerana pada saya bisnes prepaid ini sangat mudah.

Kenapa begitu mudah? sebab kita hanya gunakan kad sim Tone Excel (macam kad sim telco lain jugak), berkongsi kelebihannya dengan rakan dan komisen akan dikreditkan terus ke akaun bank pilihan kita pada setiap bulan.

Mudah kan? Selagi rakan kita topup handphone dia, selagi itulah kita akan dapat komisen. Peluang income pasif setiap bulan sudah terbuka kepada anda.


Tune talk adalah telco yang semakin popular, jadi tidak hairanlah semakin banyak iklan Tunetalk di TV, radio, suratkhabar dan internet. Jadi, kualiti liputan dan perkhidmatan mereka setanding dengan telco terkenal lain.

Jadilah pengguna bijak dimana kita akan dapat keuntungan berganda apabila menggunakan kad sim Tone Excel ini.Jangan bertangguh. Daftar sekarang juga

Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…