Bangkit Selepas Tersungkur

, , No Comments


Dalam buku Bagaimana Bankrup Menjadikan Aku Kaya, Tuan Hafiz Mansor berkongsi banyak kisah bagaimana beliau mencari jalan semasa mula-mula nak bangun dengan produk CoolHijab.
.
Kisah beliau ini sangat membantu pembaca yang sedang membangunkan bisnes sendiri atau yang menghadapi cabaran dalam kewangan.

Belajar dari pengalaman jerit perih bagaimana beliau bangunkan bisnes hingga hari ini.






[ BAGAIMANA BANKRUP MENJADIKAN AKU KAYA ]
Tajuk buku je pon dah membuatkan aku buka dompet dan memindahkan wangku ke tangan penulisnya untuk membeli semasa aku bertandang ke ofisnya tempoh hari.
Buku yang ohsem berinspirasi, ditulis dengan nada santai ini memaksa aku membacanya sesingkat 2 jam lebih dari muka depan hingga ke helaian terakhir tanpa henti walaupon mesej dari 'whatsapp' dan 'notification' fesbuk menggangguku. haha
Jalan hidup penulis berniaga selama 7 tahun. 
Kemudian melalui zaman gelap kemuflisan ( paling sadis time ni awek dia minta putus kot ... grin emoticon ) dan kebangkitannya selepas itu sangat menakjubkan dengan tips-tips dan pengalaman yang 'best'.

'Highly recommended'
'Inspired'
'Awesome'

"Harga buku ni lebih murah dari pengalaman yang aku lalui sehingga aku bankrup dan aku bangkit kembali buat duit. Jangan merungut kalau nak berjaya. Jangan salahkan Tuhan kalau gagal" - Hafiz Mansor (penulis BBMAK)
AMARAN : Orang Acah-Acah kaya Tak Yah Baca.
Dapatkannya sekarang.
Untuk tempahan boleh klik link bawah ni:


0 comments:

Post a Comment