Skip to main content

Bangkit Selepas Tersungkur



Dalam buku Bagaimana Bankrup Menjadikan Aku Kaya, Tuan Hafiz Mansor berkongsi banyak kisah bagaimana beliau mencari jalan semasa mula-mula nak bangun dengan produk CoolHijab.
.
Kisah beliau ini sangat membantu pembaca yang sedang membangunkan bisnes sendiri atau yang menghadapi cabaran dalam kewangan.

Belajar dari pengalaman jerit perih bagaimana beliau bangunkan bisnes hingga hari ini.






[ BAGAIMANA BANKRUP MENJADIKAN AKU KAYA ]
Tajuk buku je pon dah membuatkan aku buka dompet dan memindahkan wangku ke tangan penulisnya untuk membeli semasa aku bertandang ke ofisnya tempoh hari.
Buku yang ohsem berinspirasi, ditulis dengan nada santai ini memaksa aku membacanya sesingkat 2 jam lebih dari muka depan hingga ke helaian terakhir tanpa henti walaupon mesej dari 'whatsapp' dan 'notification' fesbuk menggangguku. haha
Jalan hidup penulis berniaga selama 7 tahun. 
Kemudian melalui zaman gelap kemuflisan ( paling sadis time ni awek dia minta putus kot ... grin emoticon ) dan kebangkitannya selepas itu sangat menakjubkan dengan tips-tips dan pengalaman yang 'best'.

'Highly recommended'
'Inspired'
'Awesome'

"Harga buku ni lebih murah dari pengalaman yang aku lalui sehingga aku bankrup dan aku bangkit kembali buat duit. Jangan merungut kalau nak berjaya. Jangan salahkan Tuhan kalau gagal" - Hafiz Mansor (penulis BBMAK)
AMARAN : Orang Acah-Acah kaya Tak Yah Baca.
Dapatkannya sekarang.
Untuk tempahan boleh klik link bawah ni:


Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…