Skip to main content

Belajar Rahsia Bisnes Burger


perniagaan burger
Bisnes burger merupakan perniagaan makanan jalanan yang paling popular di Malaysia. Makanan burger amat diminati rakyat Malaysia. Menu yang ringkas tapi penuh dengan rasa yang membuatkan anda termimpi-mimpi.

Perniagaan burger bukan asing bagi rakyat Malaysia. Modal bisnes yang rendah dan tidak memerlukan ruang yang besar, menjadi pilihan anak muda untuk menjalankan perniagaan ini. Apa lagi semua bahan untuk membuat burger sudah ada di pasaran.

Ada yang menjadikan perniagaan burger satu perniagaan secara fraincais. Ada juga yang menjadikannya sebagai kerja sambilan. Restoran makanan segera seperti Mc Donald, Burger King dan KFC juga menjadikan burger sebagai menu utama. Antara kedai makan melayu yang popular Burger Abg Burn

burger mcD

Antara bahan asas untuk membuat burger 

- Roti bun
- Daging burger 
- Timum
- Sos Cili & tomato
- Marjerin

Penyediaan selalunya mengambil masa dalam 5 - 10 minit. Skil masak tidak perlu pakar seperti chef di hotel. Cukup rasa, cukup masak. Rasanya tetap seperti burger. Apa yang penting anda perlu lakukan promosi setiap hari. Anda boleh lihat seperti McD, hampir setiap hari boleh nampak iklan di kaca tv.

Jika anda rasa sedang mencari - cari ilmu perniagaan burger. Boleh dapatkan di sini. hasil tulisan Afiq Dr Rosli. Segala selok - belok pembuatan daging, perniagaan dan cara mengira untung rugi akan didedahkan dalam ebook.






Comments

Popular posts from this blog

Cara Tebus/Redeem mata ganjaran Big Point untuk Pengguna Tone Excel

Bigpoint adalah mata yang terkumpul dari hasil topup tunetalk. Ramai pengguna talian tunetalk sama ada tone excel dan tone plus masih blurr cara - cara menebus big point. Ada yang sudah mengumpul point sehingga 10 000 mata. Jangan tak tau ada tiket kapal terbang yang boleh anda tebus di laman web www.airasiabig.com

http://www.airasiabig.com/my/bm/  (untuk laman web bahasa melayu)
Untuk tebus point Big Point untuk tiket kapal terbang, jumlah terkumpul yang wajib mestilah 3000 point. Jika point belum mencukupi anda boleh guna untuk menebus barang lain di online store tunetalk.

Berikut ada beberapa cara yang perlu anda lakukan untuk menebus big point tukar kepada tiket kapal terbang,

Langkah Pertama :
Bagi pengguna tunetalk/tone excel anda perlu mendaftar di selfcare tunetalk.
https://selfcare.my.tunetalk.com/

atau :
http://www.tunetalk.com/my/
Kemudian klik self register

jika anda baru pertama kali mendaftar, daftar no.ic dan no.hp anda dahulu.



Langkah kedua:
Anda klik link ini https://www.…

Formula nak dapat RM 1 juta dalam masa setahun...

Aku selalu melakukan kira-kira macam mana nak dapatkan RM 1000,000 dalam 12 bulan.Macam mana tu.Selalunya bila kita sebut 1 juta pasti orang kata mengarut. Sebab kita dah belajar matematik dari kecik sampai ke tua ni la, kita gunakan. Selalunya orang yang buat bisnes suka buat kira-kira ni. Orang kata nak cari nombor magik dalam bisnes. Tapi jangan terkejutlah, sebab ni salah satu formula dorang nak menjadikan kerja menjadi mudah dan senang. mereka tidak pandang dengan 1 juta, tapi dengan nilai yang paling kecil. Ok buat masa ni kita buat pengiraan mudah, bagaimana nak dapatkan RM 1000,000 dalam setahun..

Rahsia Buat Duit Dengan Tone Excel

Ramai yang tanya rahsia kejayaan pengguna TONE EXCEL/TUNETALK. Mereka sentiasa jana pendapatan secara senyap. Tidak perlu buka kedai topup sendiri pun.

Setelah dikaji, rahsia kejayaan pengguna prepaid tone excel adalah seperti berikut :



Mereka beli dan pakai simkad toneexcel bernilai RM90100% yang berjaya,mereka kekalkan no.henpon ataupun jadikan line tunetalk/toneexcel sebagai line utama merekaKebanyakan ahli yang berkeluarga, menjadikan simkad toneexcel sebagai simkad utama mereka.Kongsi keistimewaan simkad ini dan daftarkan ahli baru Ramai yang tertanya apa kehebatan simkad ini. Walaupun saya ceritakan 1001 kebaikan toneexcel, jika anda tidak membeli simkad tone excel amatlah rugi rasanya.


Kini jumlah pengguna telefon bimbit melebihi 32 juta mengikut data statistik sehingga 2013. Semakin meningkat pengguna telefon, semakin cera h peluang anda untuk berkongsi simkad tone excel bersama rakan-rakan anda.

Jika anda ingin sertai kami boleh hubungi saya : nasarudin : 012 9238949 Facebook…