Buat Duit Dengan Clickbank

, , No Comments
Mula - mula sekali, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya untuk tahun 2018. Setelah agak lama tidak menaip post yang terbaru. Banyak kerja sampa tak tertaip blog.
cbmethod panduan clickbank 2018

Aku teruja nak sampaikan satu ilmu atau panduan. Bagi aku panduan ini agak berbaloi untuk anda dapatkan. Sebab apa, aku telah berjaya menghasilkan jualan ebook dengan komisen $USD.

Sekarang ni nilai RM4 bersamaan $1. Jadi anda boleh mencuba sendiri. Bagi yang belum tahu apa itu clickbank. Clickbank adalah salah satu platform segala produk affiliate luar negara. Kebanyakan produk adalah ebook dan produk fizikal. Banyak ebook yang kita boleh mempromosikan secara online. Setiap jualan menghasilkan 40% - 60% komisen. 

Ramai yang spektikal, mengatakan aku cuma pandai promosi je kan?
Tapi aku dah cuba panduan ni sendiri. Cuba tengok hasil jualan yang aku berjaya hasilkan dari


Jumlah komisen yang terkumpul setakat ni, hampir $400. Kalau darabkan dengan RM4 duit Malaysia, menghampiri RM1600. Tak nak cerita lebih, aku ikut sahaja panduan dalam Panduan CB Method ni.

Panduan CB Method mengandungi video pelajaran secara santai. Video asas mendaftar Clickbank, Analisa Produk yang sesuai sehinggalah Promosi Produk tanpa email marketing. Group vvip juga disediakan. Dalam group ini, anda akan dibantu sehinggalah berjaya menghasilkan income macam aku. 

Nak tahu apa itu CB Method, boleh tonton video ini.

Rasa nak dapatkan panduan CB MEthod, klik link ini :
https://zyanonlinemarketing.onpay.my/order/form/leadfunnel/starcore999
  • Video 100% Bahasa Melayu – Ya, mudah untuk anda faham & ikut setiap langkah yang ditunjukkan. Tak perlu rujuk lambakan info di youtube atau google yang tak berapa jelas.
  • Plugin & Skrip khas – ini antara ” ramuan rahsia “ yang menjadikan CBmethod ini unik dan berjaya hasilkan pulangan!
  • Kaedah yang dikongsikan adalah proven!  – Lihat feedback student CBmethod diatas. Orang baru pun boleh buat income usd! Jadi anda tak perlu ragu-ragu lagi
  • Group Support yang MANTAP!  – Selain video anda juga akan diberi akses masuk ke GROUP SUPPORT, segala masalah dan soalan akan dijawab dalam group.
  • Free Update – Ya! Video-video akan dikemaskini bersesuaian dengan perkembangan semasa. Malah ada juga video yang kami buat untuk menjawab soalan pengguna CBmethod!
 https://zyanonlinemarketing.onpay.my/order/form/leadfunnel/starcore999

0 comments:

Post a Comment